KaVo ürünleri Dimsan Dental bünyesinde!

kavo-logo_grayscale_rgb_72dpi_10.10.2017_4950a0c.png

KaVo ürünleri Dimsan Dental bünyesinde!

100 yıldan fazla benzeri olmayan yenilik rekoruyla Kavo dental sektörde uluslararası liderin önde gelenlerindendir. Şirketimizin ünü, 2000 patentten daha fazla etkileyici bir tarihi ve 3000 dikkat çeken ve tutkulu çalışanı tarafından teşvik edilen sürekli genişleyen dünya çapındaki pazar ile öne çıkmaktadır. Güvenilirlilik, verimlilik ve pazardaki liderliğindeki yol gösterici ilkelerimizle devam eden özverimizi temsil ediyorlar. KaVo ihtiyaçlara ve seçilmiş müşterilerin arzularına  sürekli öncelik veren bir firmadır. KaVo, ustalıkla tasarlanmış diş aletlerinden son teknoloji ürünü diş ekipmanı alanlarına kadar çeşitli dental ürünlerden oluşan bir dental üreticidir. Firma uluslararası alanda sertifikalandırılmış, dünyanın en seçkin, eleştirel ve saygı duyulan uygulayıcıları tarafından tutarlı ve istikrarlı onayı savunur. Dental üretici olarak müşteri hizmetleri, kaliteli dental ürünleri ve çalışan memnuniyetinde standartları sürekli olarak aşmaktadır. Kavo Dental dental ürün ailesi ayrıca dental X-ray, tespit cihazı, dental eğitim kaynakları, ayrıca kapsamlı dental laboratuvar ekipmanları ve ürün aksesuarlarına ve güncelleme için fırsatlar sunar. En tutkulu ve başarılı dental sağlık pratisyenler, uygulamayı daha iyi hale getirmek, bakım kalitesini ve güvenilir hasta ve müşteriler tarafından deneyimlenmiş memnuniyeti geliştirmek için sürekli olarak yeni bilgi ve kaynaklar araştırırlar. Diş sanayisinde uygulamanızı ilerletecek öğretici ve eğitimsel kaynaklar için web sitemizdeki takip edilen diş hekimlerine yönelik web seminerleri aracılığıyla Kavo’nun eğitim kaynaklarının zenginliğini keşfedin. Alanında sertifikalandırılmış saha uzmanları, piyasadaki en yenilikçi diş cerrahi teknikleri, teknoloji ve pazardaki mevcut dental ürünler hakkında ilgi çekici ve pratik dersler vermektedir. 3D X-ray cihazlarının temelinden sanal planlama ve protez uygulamasına kadar her şeyi keşfedin. ESTETICA E70 / E80 Vizyonumuz da dahil olmak üzere KaVo dental koltukları eşi benzeri görülmemiş ürün kalitesini göstermektedir. İşi bilen müşterilerin geri dönüşleri ve istekleri de önemsenerek pazardaki en gelişmiş teknolojik, konforlu ve kullanımı kolay dental koltuk oluşturuldu.

Dental Aletler
KaVo, yüksek kaliteli ters açılar, dişçilik el aletleri, diş turbinleri, Multiflex kaplinler, profilaksi sizin için çok daha fazlasını sunar.

Diş Muayenehanesi Ekipmanları
KaVo, diş sandalyeleri, diş üniteleri ve dişçi tabureleri, işletim ışıkları, diş multimedya sistemleri, diş mikroskopları ve diş üniteleri ve dişçi sandalyeleri için ilave aksesuarlar gibi çok çeşitli diş hekimliği ekipmanlarını sunmaktadır.

Diş Röntgeni Makineleri ve Teşhisi, Diş Laboratuarı Ekipmanları